Publiceret: 03/04 2012 11:03 | Opdateret: 06/12 2014 17:26

Ung kok med mad ambitioner

Søren Birch har deltaget i DM for kokke "Årskok" i januar. Det foregik i Odense. Søren er udlært kok i Fusion, hvor han også arbejder nu.

DM var spændende, fortæller Søren. Jeg var også med sidste år. Det er altid sjovt at prøve sine evner af. Man har to timer til at lave en ret til et DM.

Man skal skrive menuen, lave opskrift og lave maden. Det er opgaven

Hård træning

Jeg havde trænet meget i at vi skulle lave fisk. Det skulle vi så ikke. Det blev til unghane i stedet.

Jeg skar brystet fra samt pocherede og glaserede unghanen. Der var også skovdue. Den blev stegt.

Unghanen blev serveret med pocheret knoldselleri, brændte løg, jordskokkesifon og brændt grønkål og rå æbler.

Det med de brændte løg og de brændte grønkål er rigtigt nok. Det har noget med smagen at gøre for løgenes vedkommende og for grønkålene er det både udseende og tekstur.

Missede finalen

Vi deltog tyve i konkurrencen og ti gik videre til finalen. Desværre gik jeg ikke videre til finalen. Det var jeg skuffet over, for jeg havde satset alt. Men det gik altså ikke. Jeg synes også, at man burde have en slags evaluering, så man fik at vide, hvad der var gået galt.

3F er med

Det er Horesta og 3F, der står for DM. Man betaler ikke for at komme med, men al træning derhjemme er for egen regning.

Læs hele artiklen i 3F Nyt Aalborg nr. 2.

Se Sørens opskrift som pdf - fil i menuen øverst til højre.






Læs op
Print
Send

Dokumenter

Nyheder


Tilmeld nyhedsbrev

 

Meld dig ind

Meld dig ind

Få en stærk fagforening i ryggen. 3F er en fagforening med både hjerte og fornuft.
Læs mere.

Gode links

Link til Hvilke busser kører til og fra Hadsundvej 184

Link til AF Jobnet

Link til Spørg 3f

Spisesteder med overenskomst


3F Aalborg·Hadsundvej 184·9000 Aalborg· Tlf: 70300858· Fax: 70300859· E-mail: aalborg@3f.dk·http://www.3f.dk/aalborg