Aabenraa
OK23: Det mener 3F Aabenraa om din nye overenskomst Så er der landet overenskomstaftaler for 164.000 3F-medlemmer – og snart skal du stemme om din nye overenskomst. Læs her, om 3F Aabenraa anbefaler et ja eller et nej til overenskomstresultatet.

3F har siddet med ved OK23 forhandlingsbordet på vegne af 164.000 medlemmer inden for byggeriet, industrien, transport, privat service, hotel og restauration og det grønne område.

Nu er de sidste overenskomster forhandlet på plads, men før de er gældende, skal de til afstemning blandt 3F’s 164.000 medlemmer, som skal tage stilling til, om de vil stemme ja eller nej til overenskomsten.

Læs her, hvad 3F Aabenraa anbefaler.

-

Afdelingen har modtaget det indgåede mæglingsforslag med blandede følelser. Det er svært at få øje på den røde tråd, der gerne skulle gå gennem alle overenskomstområder - og én ting savner vi især, nemlig forskelle i overenskomsterne, altså fordele kun for 3F medlemmerne.
Forskelle i overenskomsterne har været et stort ønske fra medlemmerne og specielt fra vores tillidsrepræsentanter, der er trætte af at alt deres gode arbejde, også kommer dem til gode der har valgt at stå i en ikke anerkendt fagforretning.
Det ønske har vi ikke set skyggen af, i de opnåede forhandlingsresultater.

I modsætning til tidligere overenskomstforhandlinger, hvor vi fra afdelingens side har kunne komme med en generel anbefaling til enten et ja, eller et nej, ser det denne gang lidt mere broget ud -og derfor er det ekstra vigtigt at du læser det materiale igennem, som du vil få tilsendt i forbindelse med afstemningen og danner dig dit eget indtryk af det opnåede resultat.

Hvis vi fra afdelingen skal anbefale noget, vil det se sådan her ud.

Industriområdet Nej
Byggeområdet Nej
Transportområdet Ingen anbefaling
Det grønne område Ingen anbefaling
Privat Service, Hotel og Restaurationsområdet Ingen anbefaling

Du er altid velkommen til at kontakte afdelingen, for uddybning af det fremsendte materiale.

På afdelingens vegne

Brian Andersen
Formand

Se afdelingens anbefalinger til OK23 her Anbefalingsbrev Hent


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt