Nyheder
Bedre sent end aldrig

Bedre sent end aldrig… Med mere end et halvt års forsinkelse lykkedes det hermandag aften at gennemføre generalforsamlingen 2020 i afdelingen.

Forsinkelsen skyldtes selvfølgelig Corona, som også satte sit tydelige præg på den usædvanlig korte generalforsamling. Mundbind, håndsprit, afstand og portionsanrettet mad sørgede for, at vi kunne holde arrangementet under betryggende forhold i Europahallen.

- Men 112 stemmeberettigede er godt nok det laveste, vi nogensinde har haft, konstaterede formand Allan Busk, da han indledte forsamlingen.

De, der var til stede, fik til gengæld en sædvanligt oplagt beretning fra formanden, som blandt andet kunne berette om et travlt år med masser af sejre for afdelingen.

Og selvom vi lige nu er bagud i kampen mod Corona, så lovede Allan Busk, at der næste år vil blive sat en million kroner af i budgettet til aktiviteter for alle vores dygtige aktive medlemmer.

- Vores medlemmer skal kunne lide at komme i afdelingen. Det er også mit indtryk, at i kan det, men Corona har ødelagt mange af de aktiviteter, som ellers har skabt liv i huset. Dem vil vi sætte gang i igen. 3F Aalborg er medlemmernes afdeling, og derfor vil vi gøre alt for at i kommer ind igen, sagde formanden blandt andet.

Beretningen gav ikke meget debat. TR Otte Bjerre, tidligere formand Søren Elsberg og næstformand i Transportgruppen, Ole Nors, var eneste mænd på talerstolen, inden en enig forsamling godkendte beretningen.

Debat var der heller ikke meget af i forbindelse med regnskabet. Og der var da også lutter gode nyheder fra Palle Paetau, som kunne fremlægge et regnskab med et plus på ni millioner kroner. En del skyldes ALKA midler med driften forløb også fint i 2019.

Generalforsamlingen gav også genvalg til Dan Oxholm som leder af A-kassen, hvor han gennem en årrække har været garant for en god behandling af vores ledige og en utrættelig forkæmper for de lediges sag både politisk og i hverdagen..

- Og så er han utroligt god til at være ”Djævelens advokat”, når vi andre bare tromler derudaf. Dan siger ikke så meget, men når han kommer med sin mening er den velovervejet, lød formandens indstilling i forbindelse med genvalget.

Udover de allerede nævnte var forbundsformand Per Christensen på talerstolen for at give en lille peptalk fra forbundet og glæde sig over de forbedringer for almindelige dansker, som sidste års regeringsskifte har medført.

 


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt