Nyheder
Busk i bestyrelsen for FH Nordjylland Allan Busk valgt på stiftende generalforsamling til at repræsentere 3F

3F Aalborg er stærkt repræsenteret i den nyvalgte bestyrelse for FH Nordjylland.

På den stiftende generalforsamling tirsdag aften blev Allan Busk valgt som et af de 12 nye bestyrelsesmedlemmer.

3F Aalborg har været repræsenteret i det tidligere LO i rigtigt mange år, og Allan Busk selv har en mere end 20 års erfaring med dette arbejde, som rækker helt tilbage fra hans formandstid i LO Østhimmerland og senere igennem 13 år som formand for LO Rebild.

- Derfor er jeg rigtigt glad for valget, og opbakningen til en plads i bestyrelsen. Jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet, hvor jeg i den grad føler jeg har noget at byde ind med siger Allan Busk.

FH er blevet til som en sammenlægning mellem LO og FTF, og den nye organisation får 110.000 medlemmer i Nordjylland.

Formand bliver Anne Kirsten Olesen (LO Aalborg), som valgt efter et kampvalg mod Michael Bue Nielsen (LO Vendsyssel) om posten.

Bestyrelsen blev også fundet efter kampvalg. 15 kandidater fra 14 forbund stillede op til de 12 pladser, som endte med at blive fordelt på 12 forskellige forbund.

Allan Busk bliver således den eneste repræsentant for 3F i bestyrelsen, og han ser frem til at repræsentere forbundet i et samarbejde med blandt andet en del forbund fra det tidligere FTF.

- De øvrige LO-forbund har vi jo arbejdet sammen med længe. Det har vi selvfølgelig også med FTF- forbundene, men på et mere uformelt plan. Nu skal vi til at finde flere fælles fodslag ud fra forskellige kulturer. Det bliver et meget spændende arbejde og jeg er ikke tvivl om, at forskellene kan gøre FH til en rigtig stærk repræsentant for ALLE nordjyske arbejdstagere, siger Allan Busk

  
What do you want to do ?
New mail

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt