Camilla er vores nye ungdomskonsulent

Camilla Kjeldgaard Lindt er i dag startet som ny Ungdomskonsulent i 3F Aalborg.

Camilla kommer fra Ringkjøbing og har fået fagforeningsarbejdet ind med modermælken – eller rettere faderblodet. Hendes far har nemlig mange år på bagen hos Dansk Metal i Ringkjøbing/Skjern.

- Jeg har altid været fascineret af det arbejde. Derfor har jeg aldrig været i tvivl om, at jeg gerne ville arbejde i fagbevægelsen, så det var helt perfekt at denne mulighed dukkede op, siger Camilla Kjeldgaard Lindt.

En stor del af hendes arbejde som ungdomskonsulent kommer til at foregå på erhvervsuddannelserne, og her kan Camilla Kjeldgaard Lindt trække meget på egne erfaringer. Udover en HG (EUD) uddannelse har hun gennemført både grundforløb som kosmetiker og grund- og hovedforløb på frisøruddannelsen.

- Men ingen af delene var noget for mig. Det er fagforeningsarbejdet jeg brænder for, og nu glæder jeg mig til forhåbentlig at være med til at få en masse unge ind i 3F, siger Camilla Kjeldgaard Lindt.

Hun afløser Kasper Oxholm Johansen på posten som ungdomskonsulent. Kasper er p.t. konstitueret formand i Grøn Gruppe under 3F Aalborg og står til at blive valgt til formand på generalforsamlingen om en uge.

Menu