Danmark set indefra

Biografpremiere på to nye film, der sætter fokus på, hvorfor ordnede arbejdsforhold giver mening.

Målet med filmene er at skabe opmærksomhed omkring nogle af de kerneområder, som 3F arbejder med. I filmene medvirker medlemmer, der holder Danmark i gang. Dig og dine kolleger.

Med de to nye, korte reklamefilm forsøger vi, at øge unge danskeres bevidsthed omkring to forskellige emner; overenskomster og din faglighed.

Vi sætter fokus på overenskomster, fordi overenskomster giver ordnede forhold og et sæt spilleregler for arbejdsgiver og medarbejdere. Den ene film giver netop en smagsprøve på, hvad overenskomsten betyder for dig. Se filmen om overenskomst.

Den anden film viser, hvor vigtig din faglighed er på jobbet - og hvad det betyder, at have en OK fagforening i ryggen i dit arbejdsliv. Se filmen om din faglighed

Det er LO’s ”ER DU OK”-indsats, der står bag filmene. "Er du OK" er en fælles indsats mellem de 18 LO-forbund, og målet for indsatsen er at bevidstgøre 20-40-årige omkring, hvad overenskomster betyder.

Se filmene i biografen. Du kan også dele filmen på sociale medier, når du har set dem via de links, der ligger i teksten ovenover.

 

 

Menu