Generalforsamling Offentlig Gruppe

Generalforsamling på en lørdag er ikke nogen god idé, hvis man spørger medlemmerne af Offentlig Gruppe.

Det var i hvert fald meldingen, da bestyrelsen på årets generalforsamling efterlyste forslag til, hvordan man får flere til at møde op, når grupperne har deres årlige af slagsen.

Ligesom i de øvrige grupper var næstformanden på genvalg, og ganske som ventet var der genvalg til Lene Krabbe Dahl, der er klar til endnu tre år på posten.

Ellers stod generalforsamlingen især i OK 18’s tegn.

I beretningen kunne formand Claus Pedersen fortælle om en hel del knaster, som gør, at det p.t. ikke ser alt for lyst ud med hensyn til at opnå et godt resultat.

Den kommende tid vil så vise, om der kommer et gennembrud.

Også udlicitering/konkurrenceudsættelse var et stort emne, som stadig fylder meget på i den offentlige sektor – og Claus Pedersen kunne forsikre, at det er et område, som fortsat vil blive prioriteret højt.

I den forbindelse er det vigtigt med en god organiseringsgrad, og her kunne formanden komme med glædeligt nyt.

Offentlig Gruppe var den første, der fik glæde af forbundets nye organiseringskonsulenter, som startede med at tage sygehusrengøringen under kærlig pleje.

- Vi har fået i ca. 25 nye medlemmer på området, og vi har hævet organiseringsprocenten fra 67 til 85% og det er godt og det er vigtigt.

Men det vigtigste for assistenterne er uden tvivl, det nye stærke sammenhold som de oplever, fortalte Claus Pedersen, som opfordrede alle til at få deres ”gule” kolleger med ind i 3F, så vi kan stå så stærkt som muligt.

Udover Lene Krabbe Dahl var der genvalg til Gitte Højris Steffensen, Jette Bøgh Thomsen, Dorthea Jensen, Ulla Carlsen og Lars Kristensen til bestyrelsen.
Desuden blev Bruno Bunch valgt ind som afløser for Palle Andreasen, som har valgt at gå af.

Suppleanter blev: Tobias Højris Steffensen, Vibeke Heilmann, Gitte Bak Brangenholt, Jonna Pedersen og Susanne Sauning Haagensen.

Menu