Indsamling til flygtninge

Mennesker på flugt skal mødes med venlighed og ikke fremmedhad.
Uanset hvor man er født, er man først og fremmest et menneske, og i fagbevægelsen har vi altid taget hånd om de svageste.

Det bliver vi ved med i 3F Aalborg.

Derfor starter vores faglige netværk nu en indsamling (med fuld opbakning fra afdelingen) til fordel for de mere end 100 børn, unge og voksne som lige nu opholder sig på et asylcenter på det tidligere sygehus i Dronninglund.

Centret giver husly og mad i maven, men der mangler ting, som kan skabe smil og gøre hverdagen lidt lettere trods den triste situation.
Det vil vi meget gerne hjælpe med, og derfor starter vi nu en indsamling, hvor du kan donere små ting som f.eks. legetøj, klæd ud tøj, musikinstrumenter eller spil.

Alt kan bruges, og vi tager imod med kyshånd både i afdelingen og på lokalkontorerne.
Vores mål er at bidrage til, at børnene og de unge kan få en fritidsklub, hvor de kan få lidt glæde i en svær situation.

Derfor beder vi vores tillidsmænd og fagligt aktive om, blandt deres kollegaer at indsamle ting som kan anvendes i en fritidsklub for børn og unge.
Vi kommer meget gerne ud og afhenter større mængder – og sørger for at få lidt omtale på vores sociale medier og forhåbentlig også massemedierne.

Kontakt Emil Olsen 27 58 11 40 eller Camilla Kjeldgaard Lindt 42 83 15 14 for nærmere aftale om afhentning af tingene.

Vil du eller din arbejdsplads/faglige klub hellere donere et kontant beløb til indkøb af inventar, så tager vi også gerne imod det. Emil eller Camilla kan oplyse nærmere om kontonummer osv.

Indsamlingen forventes afsluttet d. 28. september.

Menu