Transportsucces

60 stemmeberettigede valgte at bruge deres lørdag formiddag på Transportgruppens generalforsamling i 3F Aalborg.

Og formand Kim Sundings bestyrelsesberetning faldt i så god jord, at der ikke var den store talelyst efterfølgende – ligesom formanden blev genvalgt for tre år.

I beretningen kunne formanden fortælle om et travlt år med alt for mange sager – men heldigvis også rigtigt mange sejre for medlemmerne.

Vanen tro var Kim Sunding omkring alle de mange områder og overenskomster, som Transportgruppen dækker.
Et af dem var hans eget tidligere område, taxabranchen, hvor formanden med glædede sig over, at det efter tyve års kamp var lykkedes at få en overenskomst med timeløn + provision til chauffører, som igennem de sidste mange år har måttet køre flere og flere timer for at hente lønnen hjem.

- Mange havde fortalt os, at det ville aldrig lykkes, men det gjorde det, fortalte Kim Sunding.

Succesen skyldes blandt andet et godt debatklima med arbejdsgiverne, og det kunne formanden kun beklage, at man mangler i alt for mange brancher.

Beretningen indeholdt også en stor ros for indsatsen på AKT området, hvor ”Tid til at trykke stop” har været en kæmpe succes, både når det handler om at få organiseret flere buschauffører og at få kundernes øjne op for chaufførernes forhold og dagligdag.

- Det har været en fornøjelse at følge den indsats, sagde Kim Sunding.

Som afrunding på det hele opfordrede formanden alle til at bruge deres demokratiske ret og sørge for at stemme, både ved det kommende Folketingsvalg og EU valget 26. maj.

- Jeg ville elske at fortælle jer, hvem i skal stemme på, men det gør jeg ikke. Jeg siger bare, at i skal sørge for at stemme, lød det med glimt i øjet fra formanden.

Menu