Nyheder
Gratis kursus i it 3F Aarhus Rymarken tilbyder hjælp til dig, der gerne vil blive bedre til at bruge din computer. Tirsdag den 11. april og de følgende 10 tirsdage inviterer vi derfor til kursus i grundlæggende IT fra klokken 17.00 – 19.30

Det er efterhånden svært at leve et liv uden en computer eller en smart phone. IT sniger sig nemlig ind i mange hverdagssituationer, hvor du støder på MitId, e-Boks, netbank osv. 

På mange arbejdspladser er IT også blevet en fast del af hverdagen, hvor pakke- og kørelister, dokumentation, sikkerhedsbeskrivelser og tidsregistrering osv. foregår elektronisk. 

Og der er intet, der tyder på, at der bliver mindre IT og digitalisering fremover…

Derfor vil vi hos 3F Aarhus Rymarken gerne give vores medlemmer en mulighed for at blive godt klædt på til at bruge IT – både i hverdagen og på arbejdspladsen. Derfor tilbyder vi et fyraftenskursus i afdelingen.

På kurset lærer du om en masse værktøjer og muligheder: MitId og e-Boks, mail og kalender, Word, Excel og internetsøgning for eksempel. Kurset foregår 10 tirsdage hen over foråret med opstart den 11. april. Alle kursusaftener vil foregå fra kl. 17.00-19.30. 

På kursusdagen har du mulighed for at låne en PC af AOF MIDT, som også er underviser på kurset. Vil du vide mere, så tag en snak med underviser Charlotte Christensen fra AOF MIDT på telefon: 24 62 66 49.

PS – vi er i øjeblikket i gang med at ringe rundt til en del af vores medlemmer for at høre, om de kunne have lyst til at deltage i kurset. Så bliv ikke overrasket, hvis du får en telefonopringning fra os!
 

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt