Nyheder
Nyt job til Lone Skov Hansen Den 1. januar er Lone Skov Hansen startet som forhandlingssekretær i Den Offentlige Gruppe på 3F’s hovedkontor i København. Vi takker for en fornem indsats her 3F Aarhus Rymarken.

”Lone har ydet et rigtig stort og vigtigt stykke arbejde for os og især for vores medlemmer her i 3F Aarhus Rymarken i en årrække. Derfor kommer vi helt sikkert til at savne hende. Samtidig glæder jeg mig ved, at hun bliver i 3F og kan fortsætte det gode, faglige arbejde i København,” lyder det fra formand i 3F Aarhus Rymarken, Thor Vex.

Lone Skov Hansens skifte medfører samtidig en lille rokade internt i 3F Aarhus Rymarken. Vores ungdomskoordinator Daniel Buur Christensen overtager Lones plads i Den Offentlige Gruppe. Her bliver han konstitueret faglig sekretær – som minimum frem til generalforsamlingen i Den Offentlige gruppe den 31. januar.

Samtidig overtager vores nu tidligere studentermedhjælper, Kristian Sommer Harrits, posten som ungdomskoordinator.

Vi takker Lone Skov Hansen for den gode indsats og ønsker hende held og lykke fremover – og siger samtidig tillykke til Daniel og Kristian med de midlertidige stillinger.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt