Nyheder
Thor Vex er ny formand i 3F Aarhus Rymarken På et ekstraordinært repræsentantskabsmøde blev Thor Bundgaard Vex valgt som ny formand i 3F Aarhus Rymarken. Lene Holm blev valgt som næstformand.

Onsdag den 12. oktober var der ekstraordinært repræsentantskabsmøde i 3F Aarhus Rymarken. Her skulle der vælges ny formand og næstformand, efter at Randi Smitsdorf og Niels Eliasen i august valgte at trække sig fra deres poster som henholdsvis formand og næstformand.

Forud for det ekstraordinære repræsentantskabsmøde var der fem kandidater til formandsposten og fem kandidater til næstformandsposten. Men efterhånden som aftenen skred frem trak tre af kandidaterne sig til begge poster.

Derfor stod valget om formandsposten mellem konstituerede formand, Thomas Møller fra Den Grønne Gruppe og Thor Bundgaard Vex fra Den Offentlige Gruppe. Her vandt Thor afstemningen med 79 stemmer mod 32 stemmer til Thomas Møller. Fire stemte blankt. 

Valget af Thor Bundgaard Vex som formand betød samtidig, at Lene Holm var den eneste tilbageværende kandidat til næstformandsposten.

Stort tillykke med valget til Thor og Lene!


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt