Nyheder
3F har Danmarks bedste a-kasse 3F er kåret som Danmarks bedste a-kasse

Er du glad for din a-kasse?
Hvis du kan svare positivt på det spørgsmål, er der en stor sandsynlighed for, at du er medlem af 3F’s a-kasse.
I en ny branche-undersøgelse topper 3F’s a-kasse nemlig listen over a-kasser med de mest loyale medlemmer.
Det er Loyalty Group, der sammen med Norstat laver et årligt tjek af medlemmernes bedømmelse af deres a-kasser – og her står 3F’s a-kasse altså øverst i 2021, skarpt forfulgt af Lærernes a-kasse.
Grunden til, at 3F’s a-kasse topper undersøgelsen skyldes ifølge Jimmy Buchmann, seniorkonsulent i Loyalty Group, at 3F’s a-kasse ligger i top på en række væsentlige områder i undersøgelsen:
- 3F’s a-kasses medlemmer oplever en høj kvalitet i det produkt og den service, der leveres til dem. De oplever en ansvarlig a-kasse, der har forståelsen for deres faglige behov. Og så er 3F’s a-kasse rigtig gode til at hjælpe medlemmerne med at forbedre deres jobmæssige situation og dermed hjælpe dem videre i deres arbejdsliv, når de har brug for det. Alt det gør, at medlemmerne har en rigtig god oplevelse med 3F’s a-kasse og dermed giver en flot evaluering, siger han.
3F’a a-kasse: Mange har frygtet for fremtiden i år
Hos 3F’s a-kasse selv giver undersøgelsen grund til stolthed og glæde – især efter et svært år, hvor mange har haft brug for a-kassens hjælp.
- Vi er meget stolte over, at netop vores medlemmer siger, at vi er Danmarks bedste a-kasse. Målingen er lavet i en corona-tid, hvor rigtig mange af netop vores medlemmer har frygtet for deres job og fremtid. Og hvor vores opgave med at give folk tryghed har været større end nogensinde før, siger Eva Obdrup, forretningsordfører for 3F’s a-kasse.
- At vi bliver anerkendt for det arbejde netop i år er ekstremt motiverende for mine kollegaer. Vi vil arbejde ydmygt videre for også i de kommende år at give vores medlemmer det bedst mulige sikkerhedsnet, siger hun.

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt