Nyheder
Nyt fra 3F Als På generalforsamlingen i torsdag blev der sagt farvel til Hanne Petersen og goddag til Hanne Kliver Anker.


Generalforsamling 2022

Ny næstformand

På generalforsamlingen i torsdag blev der sagt farvel til Hanne Petersen og goddag til Hanne Kliver Anker.

Farvel

Hanne Petersen er nu fratrådt stillingen som næstformand/A-kasseleder i afdelingen.

Vi siger mange tak for Hanne indsats til gavn for medlemmerne gennem mange år. Hanne vil nu passe på sig selv og familien efter et langt arbejdsliv.

Goddag

Hanne Kliver Anker er 53 år, bor i Stevning og kommer fra Linak. Hanne har siddet i bestyrelsen fra KAD-tiden og har været Tillidsrepræsentant lige så længe. Så Hanne kommer med en god portion erfaring i det faglige og organisatoriske arbejde.

Hanne Kliver Anker tiltræder efter opsigelsesperioden på hendes nuværende arbejdsplads.

Derudover sagde vi også goddag til to nye bestyrelsesmedlemmer: Bent Jørgensen, Vej og Park, og Lene Meier, Linak. Grethe Lund fra Power Solutions blev valgt som 1. suppleant.

Forud for generalforsamlingen blev der afholdt en minimesse med temaet Din sundhed

- dit liv. Her fik man mange gode tilbud på hvordan man kan holde sig i gang. Der var prøvebehandling mod hoved-og mavepine. Der blev målt body age, hvor en del gik derfra 15 år yngre. Alle vore udstillere kan ses på hjemmesiden.

Selv om formanden ikke var på valg, så takkede hun for de 25 års tillid der er vist hende. Dagen blev fejret i lille kreds med personalet og med et påskeæg til generalforsamlingen.

 

 


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt