Arbejdsliv Plus
Er dine børn forsikret? Det er forældrenes ansvar, at børnene har en ulykkesforsikring  Halvdelen tror, at børn er forsikrede af skolen eller daginstitutionen, hvis de kommer til skade på for eksempel legepladsen. Men det er faktisk forældrenes eget ansvar, at deres børn er forsikrede.

Sommerferien er slut, og der er igen liv og glade dage rundt omkring i skolegårde, på legepladser og til en masse andre fritidsaktiviteter.

Leg og motion er vigtigt, da det gavner børns sundhed, trivsel og udvikling. Men aktive børn risikerer også at komme til skade fra tid til anden.

Derfor er det vigtigt, at man tegner en ulykkesforsikring til ens børn. Hvilket flere forældre desværre ikke har gjort.
Forældre er selv ansvarlige for ulykkesforsikring til børn

Fejlagtigt tror cirka halvdelen af os, at skolen eller daginstitutionen har en ulykkesforsikring, der dækker, hvis børnene kommer til skade i skolegården eller på legepladsen. Det viser en undersøgelse Epinion lavede for Forsikring og pension i 2021.

Men det er ikke tilfældet. Forældre er selv ansvarlige for at tegne en børneulykkesforsikring, som dækker udgifterne til for eksempel tandlæge eller fysioterapeut, hvis uheldet er ude.

Så har du ikke allerede tegnet en ulykkesforsikring for dine børn, kan du med fordel gøre det inden skolen starter igen.

Husk at du som medlem af 3F får 10 procent rabat på en børneulykkesforsikring hos Alka.

Læs mere og beregn din pris


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt