Arbejdsliv Plus
Hold efterårsferie med rabat Som medlem af 3F har du adgang til en række favorable rabatter til blandt andet Legoland og Tivoli. Der er også penge at spare på overnatninger i hele landet. Få inspiration til din efterårsferie her.

Efteråret byder både på koldere temperaturer, mørkere morgener og vådere tider. Men med efterårsferie og måske nogle rolige weekender, er det også en mulighed for at bruge tid med familien og eventuelt tage lidt væk.

Og uanset hvilket efterår, der nærmer sig, kan medlemmer af 3F spare penge med deres PlusKort.
Kom i Halloween stemning

Halloween er et af efterårets højdepunkter, og der er gode gys for hele familien i en række af landets største forlystelsesparker. Her er 6 oplevelser med rabat - husk at købe dine billetter online inden dit besøg for at få din PlusKort rabat.

  1. Legoland: Kom til Halloween monsterfest i Legoland frem til den 28. oktober 2023, hvor du kan møde de skræmmende halloweenvæsner, bygge et Lego græskar, og mærke halloweenstemningen. Du sparer op til 43% på billetten med PlusKort.
  2. Tivoli i København: Fra den 12. oktober til den 5. november 2023 fejrer Tivoli i København Halloween. Rasmus Klump sørger for bøh, spøg og ballade og heksene har skabt en fortryllende Halloween, der venter om hvert et hjørne. Du får PlusKort Særpris på både turpas, entré og parkering.
  3. Tivoli Friheden i Aarhus: Her inviteres på uhygge, gys og gru fra den 14.–22. oktober samt d. 28. og 29. oktober 2023. Her pibler det frem med grufulde monstre og hvinende spøgelser. Med PlusKort får du op til 20% rabat på entréen.
  4. Bakken: Oplev Bakken klædt i efterårets gyldne farver fra 14.- 22. samt 27.–29. oktober 2023. Her kan du blandt andet tage en tur i det uhyggelige horror-område Rædselsdybet. Der er gratis adgang, og med PlusKort sparer du 20% på turbånd.
  5. BonBon-Land: Her kan du alle weekender i oktober samt i hele efterårsferien opleve de uhyggelige spøgelseshuse og deltage i Græskarjagten og Kirkegårdsmysteriet. Du får 25% PlusKort rabat på den aktuelle dagspris på entrébilletter.
  6. ZOO i København: Kom til Halloween i ZOO i alle weekender i oktober samt i hele uge 42, hvor der bl.a. er Trick & Treat med dyrene og Slimværksted, hvor du kan møde en snegl og lave din egen slim. Du sparer 15% på entréen med PlusKort.
husk Hent PlusKort appen

Vil du gerne blive bedre til at benytte dig af PlusKorts rabataftaler? Så download PlusKorts appen for hurtigt og nemt at søge rabatter frem.

Med appen kan du se rabatter i nærheden af dig, og du kan søge på bestemte produkter og rabatter inden for en specifik kategori.

Læs mere og hent appen her

Overnatninger over hele landet

Vil du gerne væk fra hjemmet og opleve noget nyt rundt omkring i landet? Så tag på hostel eller i sommerhus ud i efterårsnaturen eller tag på et charmerende ophold med personlig betjening og gastronomi i højsædet.

Du kan blandt andet spare 10% ved Danhostel, der har vandrerhjem i hele landet. Hvis et sommerhus er mere tillokkende, er der også 10% rabat på Novasols sommerhuse og ferieboliger i Danmark og Europa.

Du kan også tage familien med i Danland, hvor I kan nyde ferien med badeland og wellness i smukt beliggende ferieboliger – du sparer 10% med PlusKort.

Og hvis du er mere til en lækker hoteloplevelse, så kan du spare 9% på Small Danish Hotels, der har kroer, boutique-, bade- og wellnesshoteller over hele landet.

Hjemlig hygge

Er du mere til ren afslapning i efterårsferien og hjemlig hygge i sofaen på de mørke efterårsaftener, så er der her et par gode idéer til underholdning. 

Med Mofibo får du over 600.000 titler at vælge imellem, og du kan tage dine yndlingsbøger med dig overalt. Med PlusKort får du 33 % rabat på dit Mofibo abonnementet

Er du mere til blade og magasiner, så prøv Flipp, hvor du får mere end 90 inspirerende blade og magasiner om alt fra mad og bolig til sundhed og mode samt de bedste børneblade. Du kan prøve Flipp gratis i 60 dage med PlusKort.

Se flere rabatter på fritidsoplevelser her.Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt