Nyheder
Genåbning af Jobcentre og A-kasser


Jobcentre og a-kasser genåbner for den aktive beskæftigelsesindsatsFra onsdag den 27. maj genåbnede store dele af beskæftigelsesindsatsen.                                                                                                                                                                       

Ledige i hele Danmark har igen ret til hjælp og vejledning. 6 ugers jobrettet uddannelse starter også op igen. Virksomhedsrettede tilbud som fx. løntilskud kan igen igangsættes i hele landet.                                                                                           

Der er pligt til at stå til rådighed for arbejdsmarkedet i hele Danmark, og som ledig skal du derfor søge job og tage imod henviste job. Du skal også registreres dine søgte job i jobloggen. Du skal igen lægge CV-oplysninger på Jobnet, og have en CV-samtale med a-kassen.

Af hensyn til smittefaren kan samtaler foregå digitalt, jobcentrene i Region Nord-, Midt- og Sydjylland vil åbne for fysiske møder med sagsbehandlere. Det enkelte jobcenter i disse tre regioner har mulighed for at udskyde åbningen af dørene, til de fysiske rammer er på plads, så det foregår sundhedsmæssigt forsvarligt.

3F Silkeborgs a-kasse har pt. åbent for fysiske møder med medlemmer, som har en aftalt tid. I løbet af kort tid vil vi starte med at afholde CV og vejledningssamtaler med de medlemmer, som er blevet ledige efter 1. marts.    Du vil blive kontaktet vedrørende tidspunkt for møde, da selvbooking endnu ikke er muligt.

Ring på tlf. 70 300 940 hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker et møde med en sagsbehandler i a-kassen.

Kontakt