Nyheder
Større jobkabale går op hos 3F Bjerringbro-Silkeborg Tre medarbejdere i Midtjyllands nye fagforening skifter jobs i de kommende måneder. ”Det var da træls til at begynde med,” lyder det fra formanden

Da Jørn-Ulrik Laugesen meddelte, at han havde fået nyt arbejde hos 3F Kongedalen, måtte formand Bent Madsen lige vende skråen i munden en ekstra gang. Jørn-Ulrik har været faglig på byggeriet og det grønne område i godt ti år i Silkeborg.

”Det var da træls til at begynde med, men så satte vi os ned og kiggede på kabalen,” fortæller Bent Madsen.

Det lykkedes kort tid efter at overtale faglig medarbejder Jørn Wulff til at overtage Jørn-Ulriks byggeområde. Jørn Wulff er selv tidligere jord- og betonarbejder og vender på den måde tilbage til sit oprindelige fagområde. Samtidig har organisator Gitte Ry takket ja til at overtage Jørn Wulff’s offentlige område, når hendes projektansættelse som organisator udløber pr. 1. august. Gitte Ry var tillidsrepræsentant i kommunens rengøringsenhed, inden hun fik projektansættelsen, så hun rykker også ind på et fagområde, som hun kender indefra.

”Jeg er meget tilfreds med, at en potentiel vanskelig situation ender så godt,” siger Bent Madsen.

En gammel ræv

”Jeg glæder mig helt vildt til at begynde på mit nye arbejde, hvor jeg skal være tværfaglig. Det er super, at rokaden er faldet på plads, så medlemmerne stadig bliver godt serviceret. Med Jørn Wulff på byggeområdet vender en gammel ræv jo tilbage,” siger Jørn-Ulrik Laugesen.   

Tidligere formand for 3F Silkeborg, Jens Svenningsen, glæder sig også over, at alle brikkerne er faldet på plads til medlemmernes bedste. Han har arbejdet sammen med Jørn-Ulrik i næsten ti år.

”Jeg vil gerne takke Jørn-Ulrik for indsatsen. Han har både været en afholdt kollega og vellidt på byggepladserne. Jeg ønsker Jørn-Ulrik held og lykke med det nye job og alt muligt godt i fremtiden,” lyder det fra næstformand Jens Svenningsen.

Jørn Wulff overtager byggeriområdet til 1. marts, hvor Jørn Ulrik Laugesen begynder på sit nye job. 


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt