Jesper Kristensen er uddannet kok på Hotel Radisson i Silkeborg og kommer fra en stilling som kok i kantinen hos Teknologisk Institut.
”Jeg var tillidsmand, mens jeg arbejde på Gammel Skovridergård, så jeg kender til området, men jeg har aldrig prøvet at sidde på et kontor i så mange timer før, så det er meget begrænset, hvor meget jeg er værd lige i tiden, når jeg kommer hjem,” forklarer han med et smil.
Den 32-årige kok fremhæver sin brancheerfaring og det indgående kendskab til arbejdsforhold som en fordel i jobbet.
”Jeg ved, hvad der foregår i marken, så jeg kan hurtigt sætte mig ind i en problematik fra hotel- og restaurationsområdet. Til gengæld ved jeg meget lidt om privat service, så jeg bruger Jannie Lindebjerg rigtigt meget som sparringspartner,” forklarer den nyansatte kok, som bor i Lysbro.
Jesper er indtil videre ansat som vikar i fire måneder med mulighed for forlængelse.
Har du et spørgsmål? Vi sidder altid klar ved telefonerne til at hjælpe dig.
Hvis du er medlem af 3F, skal du logge på Mit3F for at kontakte din afdeling.
Bliv ringet op af 3F og få hjælp til at melde dig ind.
Er du medlem af 3F skal du logge på Mit3F for at kontakte din afdeling.
Spørg os om alt. Vi svarer hurtigst muligt
Er du medlem af 3F skal du logge på Mit3F for at kontakte din afdeling.