Nyheder
Uddannet kok er ny PSHR-faglig

Jesper er blevet headhuntet som vikar til Privat Service, Hotel- og Restaurations-området (PSHR).



Jesper Kristensen er uddannet kok på Hotel Radisson i Silkeborg og kommer fra en stilling som kok i kantinen hos Teknologisk Institut.

”Jeg var tillidsmand, mens jeg arbejde på Gammel Skovridergård, så jeg kender til området, men jeg har aldrig prøvet at sidde på et kontor i så mange timer før, så det er meget begrænset, hvor meget jeg er værd lige i tiden, når jeg kommer hjem,” forklarer han med et smil.

Den 32-årige kok fremhæver sin brancheerfaring og det indgående kendskab til arbejdsforhold som en fordel i jobbet.

”Jeg ved, hvad der foregår i marken, så jeg kan hurtigt sætte mig ind i en problematik fra hotel- og resturationsområdet. Til gengæld ved jeg meget lidt om privat service, så jeg bruger Jannie Lindebjerg rigtigt meget som sparringspartner,” forklarer den nyansatte kok, som bor i Lysbro.

Jesper er indtil videre ansat som vikar i fire måneder med mulighed for forlængelse.   

Kontakt