Nyheder
Unge 3F medlemmer med meninger søges

Synes du også, der mangler faglige stemmer i debatten? Stemmer som kan fortælle politikerne, hvordan verden i virkeligheden ser ud; bag rattet på bussen, på stilladset eller med støvsugeren i hånden!?


Så bliv en del af UNG MENINGSDANNER I 3F!


Forløbet er skræddersyet til DIG som ung 3F’er. Du får redskaberne til at udtrykke dine holdninger og give dem gennemslagskraft på arbejdspladsen og i samfundet. Du lærer at opbygge et godt argument, øve taleteknik og fortælle din personlige historie. Du får også et indblik i Fagbevægelsens sejre og nederlag gennem historien – som et led i at finde din egen rolle i arbejdsmarkedsdebatten.

Praktisk

Uddannelsen forløber over 3 moduler og kulminerer på Folkemødet 2019.

Modul 1 er 22. – 24. marts 2019 på 3F Smålandshavet. Modulet starter sent fredag eftermiddag og slutter tidligt søndag eftermiddag.

Modul 2 er 26. – 28. april 2019 i København. Modulet starter sent fredag eftermiddag og slutter tidligt søndag eftermiddag.

Modul 3 er 30. maj – 2. juni 2019 i København. Undervisningen starter om formiddagen 30. maj (Kristi Himmelfartsdag) og slutter tidligt søndag eftermiddag. Der ydes tabt arbejdsfortjeneste for den indeklemte fredag, hvis du skulle have været på arbejde den dag.

Folkemødet er 13. – 16. juni 2019 på Bornholm. MEN vi søger for fællestransport, og mødes derfor allerede onsdag aften den 12. juni i København, hvor vi er retur igen den 16. juni tidlig aften. Der ydes tabt arbejdsfortjeneste for torsdag og fredag under Folkemødet, hvis du skulle havde været på arbejde de dage. OBS: ’’Kick off’’-møde om Folkemødet foregår den 17. maj i København.

Pris

Det er gratis at deltage

3F dækker udgifter til kost, logi og rejseudgifter svarende til billigste offentlige transport. Du er selv ansvarlig for transport til og fra modulerne og til og fra København i forbindelse med fællestransport til Folkemødet.

Hvem kan deltage

Ung meningsdanner i 3F er for medlemmer af 3F under 37 år.

Det er ikke nødvendigt at du har erfaring med meningsdannelse. Det vigtigste er, at du har lysten til at gøre en forskel for dig, dine kollegaer og andre lønmodtagere. Det er altså viljen og lysten, der bliver afgørende, når der skal udvælges deltagere blandt ansøgerne.

Sådan søger du om en plads

Der er 12 pladser på forløbet, og du skal sende en kort motiveret ansøgning til ungdom@3f.dk

Ansøgningsfristen er 24. februar 2019 kl. 23.59. I ansøgningen skal du skrive, hvorfor det lige netop skal være dig, vi udvælger til at deltage på forløbet. Det er et krav, at du kan deltage på alle 3 undervisningsmoduler. Hvis du ikke har mulighed for at deltage på Folkemødet, bedes du angive det i din ansøgning.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at sende dem direkte til Ungdomssekretariatet på ungdom@3f.dk

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Kontakt