Aktiviteter
OK23 12/1 Startskud: Klap forhandlerne ind! Mød op på Rådhuspladsen, København, den 12. januar når overenskomstforhandlingerne på 3F’s byggeområde starter. Det er vigtigt, vi støtter op om vores forhandlere.

Start
Slut
Hvem kan deltage
Alle
Adresse
Pris
Aktivitet

Kom og støt vores forhandlere.

Den 12.  januar starter overenskomstforhandlingerne på 3F’s byggeområde. Det er her fagbevægelsen skal lægge arm med arbejdsgiverne om vores løn- og arbejdsforhold i de kommende år.

Når overenskomstforhandlingerne starter, er det vigtigt vi støtter op om vores forhandlere.

For første gang skal vi forhandle med Dansk Industri, DI, og det er derfor ekstra vigtigt, at vi lægger pres på arbejdsgiverne, så vi sikrer en overenskomst, vi kan leve af i de kommende år.

Stigende priser i samfundet, stagnerede lønninger, og massiv social dumping er noget, der rammer hele byggebranchen og som vi alle mærker.

Det er nu der skal kæmpes for at sikre en branche, vi kan og vil arbejde i, også i fremtiden. Overskuddet hos mestrene og entreprenørerne har været støt stigende i de sidste mange år, lønningerne er ikke fuldt med. Vi ved ikke, hvad fremtiden bringer i byggebranchen. Derfor er det nu DI skal til lommerne og betale os, der rent faktisk skaber overskuddet.

Derfor opfordrer 3F fagforeninger fra hele landet til at alle bygningsarbejdere møder op foran DI - lige over for Rådhuspladsen i København, den 12. januar for at klappe vores forhandlere ind til deres første forhandling.

Vi ser frem til en festdag, hvor vi i fællesskab vil gå på barrikaderne for en god overenskomst.

Programmet vil byde på god musik, dejlig mad, sjove indslag og et par gode faglige taler.

Detaljeret program vil blive offentliggjort løbende.

Vi ses til et brag af en kampdag!Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt