Aktiviteter
20/10: Reception for Ebbe Dalgaard 25 års jubilæum for Ebbe Dalgaard fejres i fagforeningen

Start
Slut
Hvem kan deltage
Alle
Adresse
Pris
Gratis
Aktivitet

Efter mere end 20 år som fagligt aktiv på pladserne startede Ebbe Dalgaard 28. juli 1997 arbejdet som faglig sekretær - først i Jord- og Betonarbejdernes Fagforening i Hestemøllestræde og i de sidste 16 år i BJMF, der i 2006 blev skabt, da en række fagforeninger gik sammen - heriblandt Jord- & Beton.

Ebbe startede med at køre pladsbesøg på jord- og betonpladser og private forsyningspladser på gade og vej i København/Frederiksberg for at organisere kollegerne og sideløbende med køre faglige sager for medlemmerne. Efter EU’s åbne grænser i 2005 blev kampen mod social dumpning på metroen, og de store anlægsprojekter Pihl & Søn var hovedentreprenører på, tilføjet som arbejdsopgaver. Gennem hele Ebbes ansættelse har konkurser og anmeldelser til Lønmodtagernes Garantifond for private ansatte indenfor alle BJMF’s overenskomstområder fyldt en del. I de seneste år næsten fuldtids, på grund af de alt for mange virksomhedslukninger og plat og svindel, der desværre foregår.

Sideløbende har Ebbe gennem alle årene været aktiv i Struktør- og Betonklubben og været skuemester for bygningsstruktørerne.

Fagforeningen inviterer medlemmer, tidligere kolleger, samarbejdspartnere og venner til at være med til at fejre Ebbe.

Det sker torsdag den 20. oktober 2022, kl. 15.00-19.00 i BJMF, Mølle Allé 26, 2500 Valby.Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt