Nyheder
Årets tillidsmand: Rasmus Bredde ​Rasmus Bredde blev den 11. marts udpeget som årets Tillidsrepræsentant 2020 i 3F Region 5 (Hovedstaden)

Du skal acceptere marketing cookies for at se denne video

Rasmus Bredde er specialarbejder og fællestillidsmand i Drift/indre i Københavns Kommune og formand for Specialarbejderes Klub i Københavns og Frederiksberg.

Han er blevet indstillet af sine kolleger, og fik overrakt prisen af Henning Overgaard 3F hjemme hos sig selv på Nørrebro, efter at være blevet lokket af sin kæreste og mor til at mødes. Han blev virkelig overrasket, da Henning Overgaard ankom med blomster og pris. (Se videoen).

På facebook siger Rasmus i et opslag:
- Jeg er virkelig stolt over titlen som årets tillidsvalgte og taknemmelig for at kolleger har indstillet mig. Tusind tak!

Om prisen
At være arbejdsmiljørepræsentant eller tillidsrepræsentant er ofte benhårdt arbejde. Det er også derfor, at det ifølge 3F’s forbundssekretær Henning Overgaard er så vigtigt at kåre Årets Tillidsvalgte. At blive anerkendt for sit arbejde gør, at man giver den ekstra skalle, og det er der brug for – især i krisetider.

- Rygraden i en fagforening som 3F er de tillidsvalgte på arbejdspladsen, som er kollegaernes talsperson og finder løsninger på hverdagens små og større udfordringer i arbejdslivet, siger Henning Overgaard til 3F Fagbladet.

- Det engagement og den indsats, de tillidsvalgte leverer, bliver alt for sjældent påskønnet, som det burde. Derfor uddeler vi hvert år en pris som “Årets Tillidsvalgte” i hver af de fem regioner.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt