Nyheder
BJMF: Palæstinenserne kamp vedrører os alle <p>Fagforeninger over hele kloden har sat fokus på Palæstina og støtte til det palæstinensiske folk ved at indkalde til aktionsdag og konference i Ramallah, Palæstina.</p>

WFTU (World Federations of Trade Unions) holder aktionsdag og konference i Palæstina i solidaritet med palæstinensiske folks. BJMF har på sit bestyrelsesmøde den 3. oktober udtalt sin støtte og solidaritet til det palæstinensiske folk og til WFTUs aktionsdag og konference.

Når vores regering støtter den israelske besættelsesmagt er det ekstra vigtigt, at vi som fagbevægelse markerer vores støtte til palæstinenserne.”, hedder det bl.a. i udtalelsen.

Vi nægter at se passivt til, mens mennesker fratages basale menneskerettigheder, bliver presset ud af deres boliger og skudt når de gør modstand.”

Bestyrelsen opfordrer til at boykotte Israel så længe den ulovlige besættelse foregår, og peger på hvordan det lykkedes verdens befolkninger at presse det sydafrikanske regime til at pakke sammen.

Lad os gentage succesen!”.

Læs hele udtalelsen

Læs mere om WFTU og den internationale aktionsdag 

 

 
Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt