Nyheder
BJMFs generalforsamling Generalforsamlingen afviklet i god ro og orden. Se hvad det blev besluttet om hvem der blev valgt.

Den 19. maj afviklede BJMF sin ordinære generalforsamling. Det foregik i Metal Hovedstaden, som venligst lagde lokaler til.

Både beretning og arbejdsplan blev vedtaget, lige som formand Claus Westergreens mundtlige beretning, der fik ros med på vejen.

Der var stillet en række forslag om dels bevilliger og om at forstærke arbejdsmiljøet, som alle blev vedtaget. (Se alle de vedtagne forslag)

Desuden havde bestyrelsen fremsat et forslag til udtalelse om at stemme nej til at ophæve forsvarsforbeholdet, som der stemmes om den 1. juni. Det udløste lidt debat men blev vedtaget med overvældende flertal.

På selve generalforsamlingen var formand og a-kasseleder på valg. De blev begge genvalgt uden modkandidater. De øvrige bestyrelsesmedlemmer var allerede blevet valgt på hhv. byggegruppens og servicegruppens generalforsamlinger og blev godkendt af generalforsamlingen. (Se den samlede bestyrelsen)

Det samme gælder de delegerede til 3Fs kongres


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt