Nyheder
Blokade i Hedehusene gav resultat
Endnu en sag i Hedehusene: Bygherren og hans entreprenørselskab igen i sag om lønfusk og social dumping - denne gang på en anden byggeplads i nærområdet.

- Vi fik, hvad vi kom efter! Så kort og klar var meldingen fra Rasmus Kreutzmann, faglig sekretær i BJMF, efter bare en halv time med røde faner og aktive folk fra alle byggefag mandag morgen den 10. august.

Han vifter med en aftale, som byggelederen netop har overrakt ham. Stedet er Hedesøvej 12 i Hedehusene, hvor den litauiske virksomhed UAB Ekstatyba beskæftiger seks ansatte til ca. 40 kr. I timen. Firmaet har nægtet at indgå overenskomst, og aktiv sympatikonflikt har været i værksat siden april 2019

Men efter 30 min. lykkedes det altså.

Stedet for dagens møde ligger bare et stenkast fra det udskældte byggeri af Coop's nye forretning. Her mangler fire murerarbejdsmænd løn mv. og arbejdet er derfor blokeret. Her er det samme bygherre 2E ejet af Jesper Skovsgaard og hans entreprenørselskab Dansk Totalentreprise, der bygger.

Måske er det ikke sidste gang at fagforening og faner må på banen i Hedehusene, da bygherren og entreprenørselskabet har flere byggepladser i samme område.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt