Nyheder
Byens bedste jobformidling
<strong>Enkel og faglig jobformidling i BJMF</strong>

BJMF har – som en del af 3F - sin egen jobformidling. Den er blevet sat i søen med base i a-kassen, fordi fagforeningen mener, at den er bedst til at finde den rette person til det rette job.

- Vores perspektiv er at være den, der spille en rolle i folks arbejdsliv, både når de er i arbejde og når de ikke, siger Thomas Bentsen, leder af BJMFs a-kasse.

- Vi vil være uundgåelige Ifølge Thomas, der refererer til en medlemsundersøgelse i 3F, er noget af det medlemmerne vægter højest – udover at få dagpenge til tiden – at de har en a-kasse og en fagforening, der hjælper dem med at finde arbejde.

- Vi har sat os som mål at blive uundgåelige, når det gælder job, opkvalificering og meget andet. Dvs. vi er der i folks hele arbejdsliv.

- Vi kan selvfølgelig kun formidle arbejde, når der er noget arbejde at få. Vi kan ikke skabe jobbene. Men i modsætning til Jobcentret, der formidler virksomhedspraktik, støttede job mv., formidler vi kun ordinære job i virksomheder, vi kender til, og som har overenskomst. Og det har medlemmerne respekt for.

NEMT OG UDEN BUREAUKRATI
Thomas har en klar opfattelse af, at både virksomheder og medlemmer, der har benyttet sig af BJMFs jobformidling, oplever at det er ubureaukratisk og ligetil.

- Vi kræver ikke, at man skal udfylde meterlange blanketter. Det er bare at ringe, så finder vi ud af det, siger han og fortæller at mange mindre virksomheder har haft succes med at bruges jobformidlingen.

- Mindre virksomheder har typisk ikke en HR-afdeling til at tage sig af stillingsopslag mv. Til gengæld kan mester bare ringe til os og sige: ”Vi skal bruge så og så mange på mandag”, og så løser vi det.

- Vi ved, hvad vi skal spørge ind til, når f.eks. en murermester ringer: Er det flisemurer, en skalmurer eller andet. På den måde finder vi den rigtige person til arbejdet. Vi har derfor ikke så mange mis-match som Jobcentret har.Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt