Nyheder
Korteste generalforsamling nogensinde Generalforsamling i BJMF blev den korteste generalforsamling nogensinde. Der var ellers en lang en dagsorden og en sal fuld af taleivrige mennesker, men alligevel slog generalforsamlingen rekord ved at være afsluttet allerede kl. 20.15.

Generalforsamlingen blev afviklet den 8. maj og startede med at beretningen blev aflagt og arbejdsplanen blev vedtaget. Det sidste med en tilføjelse til BJMFs fokuspunkter om at styrke efteruddannelsen.

Derefter blev regnskab og budget gennemgået uden de store diskussioner, og også vedtaget.

Forslag til behandling
Der var stillet i alt ni forslag:
Tre vedtægtsændringer: To der handlede om at begrænse de fagforeningsansatte lønstigninger. Et om redaktionelle ændringer. Alle tre vedtaget.

Der var et forslag stillet af den rumænske klub om simultantolkning på generalforsamlingen. Forslaget blev trukket til fordel for et ændringsforslag stillet af daglig ledelse. Ændringsforslaget betyder, at det bliver muligt at få tolkning på generalforsamlinger, at det vil være muligt at udgive en fælles udgave af Fagligt Fokus – på samme vilkår, som der i dag bliver lavet brancheudgaver af Fagligt Fokus. Derudover kan en sprogklub udgive selvstændige brancheblad, hvis de har 150 medlemmer og på samme betingelser som de øvrige klubber.

Der blev bevilget 25.000 kr. til Arbejderens webavis, magasin og nyhedsbrev. Og der blev bevilget 20.000 kr. til Folkebevægelsen mod EU.

Det sidste forslag handlede om at BJMF arbejder aktivt for en grøn omstilling

Valg
Kasserer Jesper Palmelund, var på valg. Han genopstillede og blev valgt uden modkandidat.Øvrige valg til bestyrelsen var et orienteringspunkt, da medlemmerne bliver valgt på generalforsamlinger i hhv. Byggegruppen og Servicegruppen.

Desuden blev bilagskontrollør, Thorbjørn Hansen, valgt og Erik Jørgensen blev valgt som suppleant.

Der blev valgt tre fanebærere: Sonny M. Andersen, Tom Henriksen og Tarek Lakrioui.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt