Nyheder
Uddannelse: Meningsdanner - Tag ordet! Hvad ville du sige til politikere, kommentatorer — ja hele befolkningen, hvis du fik muligheden?

Den politiske debat savner stemmer fra det virkelige liv. Viden om hvordan det er at være 3F’er i forhold til nedslidning og tankerne om et langt liv på arbejdsmarkedet, og et godt liv som pensionist.

Er du frisk på at fortælle din historie og gerne vil lære at gøre det med gennemslagskraft? Så tilmeld dig her — uanset din alder.

Uddannelsen foregår over to intense dage, hvor du kan forvente dygtige undervisere, spændende debatter og stor indsats fra din side.
Efter uddannelsen skal du have lyst til at fortælle din historie til fx folketingskandidater og på sociale medier.

Tid og Sted:
31. august kl.10:00 til 1. september kl.15:00
Sted: Langsøhus, Vestre Ringvej 51, 8600 Silkeborg
Opfølgningsdag den 15. september i 3F Forbundshus, Kampmannsgade 4, 1790 Kbh V

Tilmelding:
Lene Neerup, lene.neerup@3f.dk
Kursusnummer:
2002-22-00-06
Ansøgningsfrist:
12.08.2022

Om indholdet på uddannelsen

Historiefortælling: Du kommer til at lære at fortælle din historie fra dit arbejdsliv. Sådan at det er en stærk fortælling fra virkeligheden. Et konkret billede på,hvorfor der er brug for politikere, der vil forbedre vilkårene for 3F’erne. Det kan være om nedslidning, arbejdsmiljø, socialdumping osv.

Redskaber - Sociale Medier: Du bliver uddannet i redskaber, der giver muligheden for at brænde igennem i den offentlig debat og påvirke debatten. Fælles for alle redskaber er, at man bruger de sociale medier, man godt kan lide og har lyst til at bruge. Du kommer bl.a. til at lære at bruge video og stå foran kameraet.

Politiske debatter: Vi inviterer også folketingspolitikere og du kommer til at overvære en debat, stille spørgsmål, samt få gode tips og tricks til offentlige debatter


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt