Nyheder
Murerklubben: Solidaritet med Palæstina Vi vil ikke vil deltage i, eller støtte, arrangementer, som legitimerer den israelske stat og besættelsen af Palæstina, udtaler Murersvendens Brancheklub i København.

Tirsdag den 26. november afholdt Murersvendenes Brancheklub i København ordinær generalforsamling. I en udtalelse slog klubben fast at de støtter den palæstinensiske kamp for frihed og opfordrer til boykot af Israel!

"Vi murere har historisk nydt godt af en stærk solidaritet, som har givet os styrken til at sætte foden ned og sige fra overfor uretfærdigheder og kæmpe for et bedre liv for os selv og andre arbejdere. Kampen for et godt liv er en fælles kamp, som der krydser landegrænser! 

Derfor vil vi heller ikke længere være passive og lade den brutale israelske besættelse af Palæstina fortsætte. Fra og med i dag, vil vores fællesskab støtte den palæstinensiske kamp for frihed, ved at opfordre alle vores kolleger til at boykotte den israelske besættelsesmagt. 

I 2005 samledes en lang række palæstinensiske sociale organisationer, fagforeninger og NGO'er bag et kald for boykot, de investering og sanktioner (BDS) af den israelske stat for at presse Israel til at stoppe den ulovlige besættelse af Palæstina. 

Vi stiller os bag vores palæstinensiske kammerater og forpligter os til, at vores fælles midler ikke skal bruges på israelske varer og at vi ikke vil deltage i, eller støtte, arrangementer, som legitimerer den israelske stat og besættelsen af Palæstina. 

Frit Palæstina nu!
"


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt