Nyheder
Murersvend opsagt fra sin bolig fordi han er faglig aktiv 3F vil føre sag mod byggematador og kalder opsigelsen for organisationsforfølgelse.

3F tager nu første skridt i en sag mod en af landets største byggematadorer, Mogens de Linde for at have begået såkaldt organisationsfjendtlig handling mod en af fagforeningens medlemmer, skriver A4 Nu.

Sagen bunder i, at byggemilliardærens firma, Byggeselskab Mogens de Linde A/S, har opsagt murersvend Walther Bardino, der er fagligt aktiv. Han bor sammen med sin familie i en husbåd i Københavns Havn, og har lejet kajplads af Morgens de Linde.

Da han blev opsagt, havde 3F rejst en række faglige sager mod en underleverandør på et af Mogens de Lindes byggerier.

Sagerne resulterede i, at firmaet måtte betale flere hundrede tusinde kroner i efterbetalt løn samt en bod for brud på blandt andet arbejdstids-regler. 
Det er netop sammenfaldet mellem de faglige sager mod Mogens de Lindes byggerier og murerens faglige engagement, der nu får 3F til at rejse sag. 

- Vi mener, at vores medlem er blevet opsagt, fordi han er aktiv i sin fagforening, og derfor ser vi meget alvorligt på den her sag, siger Jacob Scavenius, faglig sekretær i 3F til A4 Nu.

Læs hele historien på A4 Nu


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt