Nyheder
OK20. Svendeklubben i Jakon vil stå rigtigt sammen om OK20 Svendeklubben i Jakon afholdt tirsdag den 5. november fyraftensmøde i fagforeningen BJMF med 45 deltagende tømrer. Her blev de kommende overenskomstforhandlinger bl.a. drøftet.

”Vores fem top forhandlere er godt nok noget lange i spyttet, når det kommer til at få dem til at sige konkrete ting, de vil kæmpe for i de forstående overenskomst forhandlingerne”, skriver klubben i en udtalelse.

”Vores tilgang er, hvis vi virkelig mener, at vi vil stå sammen om OK 20, så er vi efter vores opfattelse nødt til at være helt konkrete i vores udmeldinger om, hvad der virkelig betyder noget for os i de forskellige grupper/brancher, der skal forhandle overenskomst.”

”Vi har prøvet at sætte ord på, hvad vi som tømrere ser som nogle af de vigtigste pinde i de kommende forhandlinger, og som vi er klar til at kæmper hele vejen for, og det er her vi har brug for at tillidsfolk og brancher/klubber fra alle grupper er klar til at bakke os op.”

Læs også Svendeklub om OK2020: Vi er så klar!

Vi er klar til stå sammen med andre
”Så vil vi til gengæld lægge hovedet på blokken og sige, at vi er klar til at bakke fuldt om de ting, som betyder noget for jer i de andre grupper, hvis I kommer med nogen klare udmeldinger.”

For eksempel er vi i svendeklubben klar på at sige til vores hovedforhandler Claus Von Elling: Vi indgår ikke noget forlig før vi med sikkerhed ved, at de gode buschauffører har reelle forhandlinger om deres pauser, (det er åbenbart nødvendigt at skrive en menneskeret som at få lov til tisse ind i overenskomsten før det også gælder for vores gode buschauffører). VI ER SÅ KLAR TIL AT TRYKKE STOP sammen med buschaufførerne.

Så for at gøre en lang historie kort, vi er fra svendeklubbens side klar til at stå sammen om OK 20 med alle grupper og brancher, så ingen bliver efterladt på perronen og ingen får presset noget skidt ind i DERES overenskomst, så alle grupper må melde helt klart ud hvad der virkelig betyder noget.

Vi er så klar på solidaritetspagt / musketer ed og til at være rigtigt sammen om OK 20, lad os vise hinanden at fællesskabet reelt findes.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt