Nyheder
SommerCamp for unge. Bliv en superhelt på arbejdsmarkedet SommerCamp i uge 26 hver dag fra kl. 8.00-15.00 i København

I en verden hvor alt for få unge kender til en fagforening eller ved hvilke regler der gælder, når de har et fritidsjob, melder tre københavnske 3F-fagforeninger sig på på banen og hjælper med at uddanne unge til de nye superhelte i arbejderkampen.

Formål og idé
Formålet med sommercampen er at give de unge en fantastisk og unik mulighed for at få et indblik i arbejdsmarkedsforhold i ungehøjde.

Gennem sjove opgaver og aktiviteter, virksomhedsbesøg og udfordringer vil de unge blive indført i rettigheder i ungdomsjob, introduktion i de mest basale arbejdsmiljøregler, grundlæggende færdigheder i at komme ud med et budskab samt opnå en forståelse for vigtigheden af at være medlem af en fagforening. Dette ruster de unge langt bedre til deres første ungdomsjob som f.eks. avisbud mm.

Program, tid og sted
Vi har sat et spændende program sammen, hvor vi skal på skattejagt igennem København og arbejderhistorien. Vi skal ind og besøge en minister i Folketinget, og vi skal besøge spændende arbejdspladser. Alle aftaler er endnu ikke på plads, men vi garanterer, at det bliver en uge fyldt med 3F – Fun, Fornøjelser og Feriestemning.

SommerCampen foregår i uge 26, 26. juni kl. 8.00 - 30. juni kl. 15.00 og har udgangspunkt i 3F Københavns lokaler på Peter Ipsens Alle 25, Kbh NV.

Vi mødes dagligt til morgenmad kl. 8 ( programmet starter kl. 9 ), og dagen slutter ca. kl. 15. Der vil være fuld forplejning til de unge igennem hele ugen, og det er gratis at deltage, så længe den unge selv er medlem af 3F, eller har et familiemedlem der er.

Hele ugen vil der være minimum fire voksne til stede, som følger de unge.

Tilmelding og info
Du tilmelder den unge ved at sende en mail til Tanja på tanja.fynbo@3f.dk. I mailen skal der stå navnet på den unge, samt navn og kontaktinfo på dig.

Har du spørgsmål til SommerCampen, kan Tanja kontaktes på enten mail eller tlf.: 20 53 32 43.

Målgruppen er unge i alderen 13-16 år. Der er kun 20 pladser, og de tildeles efter først til mølle princippet.

Arrangører
3F København, 3F BJMF, 3F Kastrup


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt