Nyheder
Generalforsamling: Tag en tørn for den aktive fagforening Kom til BJMFs generalforsamling den 19. maj. (Bemærk sted: Metal Hovedstaden)
Læs beretning og forslag til generalforsamlingen.

Vær med til at sætte liv i debatterne og give dem et fagligt og kvalificeret indhold, når fagforeningen den 19. maj afholder generalforsamling.

Kollegerne skal tage stilling til hvilke sager fagforeningen skal prioritere og aktiv kæmpe for, og hvordan det skal gøres - og der er ret meget at tage fat på.

På de store linjer er der krig og fred, økonomisk afmatning og inflation, klima og grøn omstilling, pension og dagpenge.

På de nære linjer er der bl.a. OK23, organisering, medlemstab, social dumping, arbejdsmiljø, uddannelse, og mange andre spørgsmål.

Hvordan kan fagforeningen skubbe tingene i den rigtige retning?

Læs den samlede beretning fra bestyrelse, grupper og udvalg (pdf)

Se indkomne forslag nederst på opslaget

Se dagsorden

Kom til generalforsamlingen!

BJMFs generalforsamling
Torsdag den 19. maj, kl. 17.00
(mad fra kl. 16.00-17.00)
OBS! Metal Hovedstaden, Nyropsgade 25, 1602 København

Filer Samlet beretning til BJMFs generalforsamling 2022 256 KB PDF Hent dokument Forslag til Forretningsorden for generalforsamling i 3F BJMF Vedtaget paa BJMFs bestyrelsesmoede 16 maj 2022 128 KB PDF Hent dokument Forslag til udtalelse 100 KB PDF Hent dokument Forslag til et uvildigt organ ifht farlige stoffer og materialer 90,6 KB PDF Hent dokument Forslag til bevilling til Folkebevaegelsen mod EU 108 KB PDF Hent dokument Forslag til bevilling til Arbejderen 97,1 KB PDF Hent dokument

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt