Nyheder
Afdelingsnyt og overenskomstresultat i 3F Bornholm

3F Bornholm holder fortsat lukket for personlig henvendelse i afdelingen, men vi sidder fortsat klar på telefonerne til råd og vejledning.

Ved en teknisk fejl kom nedenstående information kun ud til medlemmerne, som har accepteret modtagelse af mail, derfor opdateres informationen nu på hjemmesiden.

Overenskomstresultatet OK20:

Overenskomstafstemningen er slut og resultatet blev følgende for Bornholm 83,83% for et ja og 16,16 for et nej i alt en stemmeprocent på 48,33%.

På landsplan blev det et samlet ja med 79,8% og stemmeprocenten for 3F på landsplan landede på 48,8%.

Det har været en speciel overenskomstafstemning især grundet den krise DK, og resten af verden er havnet i grundet Coronavirus, der har ikke som tidligere været mulighed for at komme rundt på de forskellige arbejdspladser eller indkalde til fællesmøder i afdelingen, og tage snakken med medlemmerne, tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter om vigtigheden i at stemme til overenskomsterne i de forskellige faggrupper.

Vi vil dog i 3F Bornholm mene, at det er et ok resultat omstændighederne taget i betragtning, og derfor stor tak til jer alle som har været behjælpelige med at få stemmeprocenten så højt som muligt, selvom det har været en tid, hvor det har været svært, det beviser vi løfter i fællesskab, og vi er stærke sammen.

Har du spørgsmål hører vi gerne fra dig.

På bestyrelsens vegne

Formand 

Merete Koch

 

 

 

 

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt