Nyheder
Rabat med PlusKort Hvordan skal din udlandsrejse se ud i 2021? Med PlusKort får du rabat på rejser til udlandet hos flere forskellige rejsepartnere. Vi har lavet en oversigt over udvalgte rejsepartnere, hvor du kan benytte rabatten. Der er både noget for dem, der er til charter, ferier tæt på natur eller historiske kulturrejser.

Med PlusKort får du rabat på rejser til udlandet hos flere forskellige rejsepartnere. Vi har lavet en oversigt over udvalgte rejsepartnere, hvor du kan benytte rabatten. Der er både noget for dem, der er til charter, ferier tæt på natur eller historiske kulturrejser.

Ren afslapning med charter

Varme himmelstrøg, turkisblåt hav og sand mellem tæerne. Eksotiske udflugtsmål, lokale specialiteter og is i lange baner. Charterrejser kan noget helt særligt! Med charterrejser kan man trygt læne sig tilbage i flysædet og lade guiderne tage over, når man ankommer til sin feriedestination – det er ren afslapning!

Med PlusKort kan du f.eks. få rabat på charterferier med Apollo Rejser – uanset om du bestiller i god tid eller last minute. Apollo er især kendt for deres Apollo Mondo-hoteller, som alle har hver deres unikke kendetegn, og hvor pool og strand kan kombineres.

Med FolkeFerie.dk kan du bl.a. besøge kyst- og havnebyen Sivota i Grækenland, som også går under betegnelsen ”Det Græske Caribien”. Sivota er et uspoleret og autentisk græsk område, som byder på sandstrand og frodig natur, og fra de omkringliggende bjerge har du en fremragende udsigt udover havet med små græske øer. Med PlusKort får du rabat på rejser med FolkeFerie.dk.   

Du kan også rejse direkte sydpå fra Billund Lufthavn med Primo Tours, som har udviklet deres egne charterkoncepter – f.eks. Mini All Inclusive, hvor du får morgenmad på hotellet og drikkevarer i løbet af dagen eller rejser med Ø-All Inclusive med forskellige aktiviteter undervejs. Du får selvfølgelig PlusKort rabat.

Er du til charterrejser med direkte fly fra enten Aarhus eller Aalborg med dansktalende guider undervejs, så rejs med Århus Charter ned til varmen. De tilbyder både badeferier med hotel direkte til sandstrand eller by-hoteller i nærheden af butikker og caféer – og ja, du får PlusKort rabat! 

Tæt på naturen

Den friske duft af natur langt fra bilos og larm. Kun lyden af vind i træerne, havets brusen og knitren under skoene på din gåtur. Så kommer man helt i zen! Med PlusKort får du rabat hos flere rejsepartnere, som tilbyder ferier tæt på naturen.

Du kender sikkert Novasol for sommerhuse i det danske klitlandskab langs kysterne. Men vidste du, at de også har ferieboliger i hele Europa? Skal du bo blandt tulipaner, møller og kanaler i Holland? Blandt vinmarker og bjerglandsbyer i Frankrig? Eller hvad med at bo i grøn natur og sølandskab ved Adriaterhavet i Slovenien? Uanset hvor du vil rejse hen i Europa, får du PlusKort rabat på din feriebolig med Novasol.

Du kan også tage på verdens smukkeste sørejse med Hurtigruten langs Norges vestkyst. Her kan du udforske verdenskendte fjorde, majestætisk kystlandskab og charmerende havnebyer. Du kan vælge mellem korte ture på et par timer eller en længere rejse på op til 12 dage. Med PlusKort får du hele 10 % rabat hos Hurtigruten.

Du kan også starte din ferie til Norge med en færgetur med DFDS (bedre kendt som Oslo-båden). Det er både komfortabelt, underholdende og direkte ud til naturen. Du kan sove i kahyt, spise på restaurant, tage en dukkert i poolen, aktivere dine børn i legeområdet og spejde udover havet på soldækket. Med PlusKort får du rabat på DFDS’ ruter.

Man kommer nærmest ikke tættere på naturen end med camping. Med Eurocamp kan du campere på flere forskellige niveauer – uanset om du er til telt, mobilhomes, bungalows eller lodges. Bo tæt på Gardasøen, strand, forlystelsespark eller større kulturelle byer. Du bestemmer! Du får selvfølgelig PlusKort rabat på din campingferie med Eurocamp.

Historiske og kulturelle rejser

Kunne du tænke dig at blive klogere på et lands historie og kultur ved at besøge kendte museer og seværdigheder? Kan du lide at sidde på en fortovscafé, nyde en læskende drink og observere mennesker i bylivet? Eller mæske dig i lokalretter, hvor udbud og kvalitet inden for gastronomiske oplevelser er langt højere end i turistbyerne? Så er historiske og kulturelle rejser sikkert noget for dig!

Rejs f.eks. med DTF Travel til Paris, Barcelona, London, Berlin, Lissabon, Rom, Amsterdam, Nice m.fl. Du kan f.eks. vælge at bo på et på boutique-hotel; et lidt mindre hotel indrettet i smuk og charmerende stil, hvor personlig service er i højsædet. Du får hele 10 % i rabat hos DTF Travel med dit PlusKort.

Flodkrydstogt på Donau, Mosel og Rhinen, musikrejser med opera i Verona og Prag, togrejse med skiftende landskab undervejs eller den helt store rundrejse på Sicilien. Med Best Travel kan man i sandhed få indsnuset kultur og historie på deres mange pakkerejser i både ind- og udland. Du får 5 % i PlusKort rabat.

Tag med Giba Travel på en vinens rejse til de anerkendte vindistrikter Champagne, Chablis, Bourgogne og Lorraine i Frankrig. Her får du vist, hvordan vinen dyrkes, du får udbygget dit kendskab til vin - og vigtigst af alt - du får lov at smage! De ædle dråber akkompagneres af måltider tilberedt på førsteklasses råvarer. Du får PlusKort rabat på Giba Travels forskellige kulturrejser. Velbekomme!

Få det fulde overblik over alle PlusKorts rejse- og hotelpartnere her: pluskort.dk/ferie-hotel

Du kan holde dig opdateret om de nuværende rejserestriktioner her.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt