Nyheder
Vedrørende konstituering i 3F Bornholm Bestyrelsen i 3F Bornholm har i går torsdag den 30. januar 2020 afholdt et ekstraordinært bestyrelsesmøde.

Det var en enig bestyrelse som konstituerede næstformand Merete Koch som formand og faglig sekretær Jonna Nielsen som næstformand, frem til vores ordinære generalforsamling den 17. marts i Åkirkebyhallen.

Derudover blev der også af en enig bestyrelse besluttet, at Jonna Nielsen vil blive indstillet til valg som formand for 3F Bornholm, og Merete Koch som næstformand på den ordinære generalforsamling den 17. marts 2020 i Åkirkebyhallen.

Bestyrelsen lagde vægt på, at man på generalforsamlingen ønsker en profil til at stå i spidsen for 3F Bornholm, som har et indgående kendskab til fagbevægelsen og ikke mindst i afdelingen, det vil man kunne få med Jonna Nielsen, som har været i fagbevægelsen som valgt/ansat i knap 30 år, Jonna Nielsen har også før sin ansættelse ved fusionen i 2006 i 3F Bornholm, været afdelingsformand igennem 16 år i Hotel og Restaurationsbranchen.

Jonna Nielsen har igennem en lang årrække bestridt vigtige poster i bestyrelser, råd og nævn til gavn for afdelings medlemmer, og ikke mindst deltaget i lederkurser som bestyrelsen ser, som en vigtig forudsætning for, at kunne bestride posten som formand for øens største fagforening på Bornholm.

På afdelingens og bestyrelsens vegne i 3F Bornholm

Formand
Merete Koch

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt