Nyheder
3F Esbjerg støtter IF92 3F Esbjerg styrker fællesskabet i Østerbyen. 3F er hovedsponsor i 3F Superliga, men det er ikke kun på top-plan 3F støtter sporten. 3F Esbjerg indgår samarbejde med klubben IF92 i Esbjergs Østerby.

Esbjerg, den 23. april 2020 

 

 

3F Esbjerg styrker fællesskabet i Østerbyen

 

3F er hovedsponsor i 3F Superliga, men det er ikke kun på top-plan 3F støtter sporten.

3F Esbjerg indgår samarbejde med klubben IF92 i Esbjergs Østerby.

 

3F Esbjerg og fodboldklubben IF92 har netop indgået et samarbejde om at løfte den lokale idræt. IF92’s store ønske er, at give børn, unge og deres familier positivt indhold i hverdagen, som til tider kan være fattig på oplevelser. Den mission vil 3F gerne bakke op om.

 

 • Det er vigtigt for os at bakke op om de lokale fællesskaber. 3F tror grundlæggende på styrkerne i fællesskabet og det lokale liv, lyder det fra Jacob Lassen Meier, Formand for 3F Esbjerg.

   

  Fællesskab i den lokale klub er med til at skabe en god integration for børn, unge og deres familier. Livet i klubben styrker det sociale samvær og skaber netværk mellem mennesker der måske ikke møder hinanden ellers.

   

 • Med opbakningen fra 3F kan IF92’s aktiviteter i Østerbyen blive synligt for endnu flere. Og vi kommer nærmere vores mål om at skabe aktiviteter gennem fodbolden, der samler alle borgere i Østerbyen, fortæller Flemming Lund Sørensen, Formand IF92, fodbold

 

 

Samarbejdet er foreløbig aftalt til at løbe i 3 år.

 

 Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
 • Rabat på dine forsikringer
 • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
 • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt