Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind Arbejdsmiljø Regler for hviletid (11-timers-reglen) Der er regler for arbejdstid og hviletid. 11 timers reglen betyder, at du har krav på en hvileperiode på 11 timer. Men der nogle undtagelser, som du kan læse om her.

Din arbejdstid skal tilrettelægges sådan, at du får 11 timers sammenhængende hvile inden for hver periode på 24 timer. Denne regel kaldes 11-timers-reglen’.

Du kan selv tjekke, om dine arbejdstider er lovlige med en simpel tidslinje. Hvis du tegner en tidslinje fra et hvilket som helst tidspunkt inden for arbejdstiden og regner 24 timer tilbage, så skal du i denne periode have haft mindst 11 timers sammenhængende hvile.

Hvis du f.eks. har fyraften kl. 15:00, kan du tidligst møde på arbejde igen kl. 02:00.

Log på for at læse denne artikel

For at læse denne artikel og få indhold specielt til dig og dit fag, skal du opgradere dit medlemskab til også at indeholde fagforening.

Som medlem af 3F fagforening får du bl.a.:

  • Løntjek og personlig rådgivning
  • Juridisk og faglig hjælp
  • Mulighed for lønforsikring
  • Billige forsikringer og rabatter i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Gratis oprettelse af testamente
  • Personlig uddannelsesplan og karriererådgivning
  • Konfliktunderstøttelse ved strejke og lockout
Bliv medlem af 3F
Log på Mit 3F
Bliv medlem af 3F
Log på Mit 3F
Bliv medlem
OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt