Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind Coronavirus Har du spørgsmål eller brug for hjælp Find svar under ofte stillede spørgsmål eller kontakt din lokale 3F fagforening eller a-kasse.

Vi er her i weekenden

Har du brug for hjælp i weekenden? Vi sidder klar ved telefonerne i weekenden fra kl. 9-17. Ring til vores hovednummer 70 300 300. Du kan også skrive til os på Mit3F.

Der er mange spørgsmål om coronavirus. Vi har samlet svar på ofte stillede spørgsmål om coronavirus, og hvad det betyder for dit arbejdsliv eller hvis du er ledig, i artiklen "Ofte stillede spørgsmål". 

FH har også udarbejdet en vejledning, hvor du også finder svar på en række spørgsmål.

Få svar på ofte stillede spørgsmål
Se FH's vejledning og svar på spørgsmål
Kontakt din lokale fagforening eller a-kasse

Hvis du er medlem af 3F's fagforening eller 3F's a-kasse, så kan du også ringe til din lokale afdeling eller skrive til dem via Mit3F, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Bemærk, at det kun er vores hovednummer 70 300 300, der er bemandet i weekenden.

På grund af en enorm travlhed, kan du desværre opleve ventetid hos os. Derfor beder vi dig om at have tålmodighed. Vi arbejder benhårdt for at besvare alle henvendelser, så hurtigt som vi overhovedet kan, og vi skal nok besvare din henvendelse.

Vi anbefaler desuden, at du holder dig opdateret via 3f.dk og din lokale afdelings hjemmeside.

Log på Mit3F og opret en henvendelse
Find din lokale afdelings hjemmeside her

OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt