Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind Dit arbejdsliv Bliv klar til MUS-samtalen MUS-samtalen (medarbejderudviklingssamtalen) er vigtig for din udvikling og trivsel på dit arbejde. Her kan du blive klogere på, hvordan du forbereder dig bedst muligt på den gode MUS-samtale med din chef.

Medarbejderudviklingssamtalen – eller MUS-samtalen, som den bliver kaldt – handler om din udvikling som medarbejder på din arbejdsplads. Oftest vil samtalen foregå med din nærmeste chef, hvor I tager en åben og fortrolig snak om dine nuværende og fremtidige arbejdsopgaver, dine udviklings- og efteruddannelsesmuligheder, balancen mellem arbejde/fritid og forhold til kolleger og chefer.

I dagligdagen er der sjældent tid til at få talt sammen i dybden om din udvikling på jobbet. Derfor er det en god idé, at der er faste rammer omkring MUS-samtalen – gerne i en hyggelig og afslappet atmosfære. MUS-samtalen er en god mulighed for at få at vide, hvilke forventninger din chef har til dig, og omvendt til at fortælle din chef om dit arbejde og dine ønsker for fremtiden.

Hvis din chef glemmer at indkalde til MUS-samtalen, så sig til. Enten selv eller via din tillidsrepræsentant. For den er vigtig, både for dig og din arbejdsgiver.

Log på for at læse denne artikel

For at læse denne artikel og få indhold specielt til dig og dit fag, skal du opgradere dit medlemskab til også at indeholde fagforening.

Som medlem af 3F fagforening får du bl.a.:

  • Løntjek og personlig rådgivning
  • Juridisk og faglig hjælp
  • Mulighed for lønforsikring
  • Billige forsikringer og rabatter i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Gratis oprettelse af testamente
  • Personlig uddannelsesplan og karriererådgivning
  • Konfliktunderstøttelse ved strejke og lockout
Bliv medlem af 3F
Log på Mit 3F
Bliv medlem af 3F
Log på Mit 3F
Bliv medlem
OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kontakt