Efteruddannelse
AMU kurser (Arbejdsmarkedsuddannelser) På arbejdsmarkedsuddannelser kan du få de kurser og certifikater, du mangler, inden for en lang række faglige områder. Her kan du læse om, hvad du kan bruge AMU-kurser til, og hvilke rettigheder du har.

Arbejdsmarkedsuddannelser (AMU-kurser) er en fantastisk måde at efteruddanne sig på. På korte kurser kan du tilegne dig en masse nye kompetencer, som du kan bruge i dit nuværende job eller måske et nyt job, du håber på at få.

De fleste kurser er korte, men du kan sammensætte en række af kurser til et bestemt forløb, som passer godt til dig og din arbejdssituation. Du skal også huske, at de fleste overenskomster indeholder ret til to ugers selvvalgt uddannelse om året. Bruger du ikke retten, kan ugerne ofte samles sammen (normalt dog maksimalt seks uger).

Herudover er der i mange overenskomster ret til selvvalgt uddannelse med normal løn i opsigelsesperioden.  

Find din overenskomst
Læs mere om AMU-kurser
AMU - Vejen til et nyt job Hvis du er ledig, kan et AMU-kursus måske få dig tættere på det arbejde, du ønsker. Som ledig har du faktisk ret til 6 ugers jobrettet uddannelse. Det kan du læse mere om i linket under teksten.
Læs om 6 ugers jobrettet uddannelse

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt