Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind Efteruddannelse Få en personlig uddannelsesplan 3F hjælper dig med at lave en personlig uddannelsesplan, så du lettere kan se dine muligheder for efteruddannelse. Du har også mulighed for at tage en merituddannelse, hvis du har arbejdserfaring i forvejen.

3F kan hjælpe dig med en personlig uddannelsesplan, hvor vi klarlægger dine muligheder for efter- og videreuddannelse. Det gør dig endnu bedre på jobbet, end du er nu. Og hvis du overvejer at finde et nyt job, øger det bestemt dine chancer for at komme i betragtning.

3F kan også hjælpe dig med at få en kompetenceafklaring, hvor du kan få et samlet papir på alle de kompetencer, du har fået i løbet af dit arbejdsliv.

Hvis du gerne vil have lavet en uddannelsesplan, skal du bare henvende dig i din lokale 3F fagforening, så får du den vejledning, du har brug for. Vi tager en snak med dig om dine fremtidsønsker om efter- og videreuddannelse. På den måde får du klarlagt, hvilke muligheder du har, og hvilken retning du skal gå.
Læs mere om kompetenceafklaring
Merituddannelse Du har mulighed for at tage en erhvervsuddannelse på kort tid, hvis du har arbejdserfaring i forvejen.

Det er aldrig for sent at uddanne sig. Og har du ingen uddannelse, men masser af arbejdserfaring, kan du tage en erhvervsuddannelse på kort tid.  Det kaldes en merituddannelse, når du kan gennemføre en erhvervsuddannelse på kortere tid, end det ellers ville tage. 

Hvis du vil vide mere om dine muligheder for merituddannelse, så kontakt en erhvervsskole eller et VEU-center. Du kan altid kontakte din lokale 3F fagforening og få mere information omkring merituddannelser.
Kontakt VEU-center

OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt