Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind Ferie 1. maj - festdag, kampdag eller fridag Her kan du læse om 1. maj og historien bag den vigtige dag i arbejderbevægelsen. Du kan også finde ud af, om 1. maj er en fridag for dig.

Det er meget forskelligt fra overenskomst til overenskomst, om du skal arbejde 1. maj, eller om du har en halv eller hel fridag. Her på siden kan du læse lidt om, hvad 1. maj betyder, og hvorfor det er en betydningsfuld dag for 3F.

Tjek din overenskomst, og se om du har fri 1. maj. Du kan selvfølgelig også altid spørge din tillidsrepræsentant eller kontakte din lokale 3F afdeling.

Find din overenskomst
Log på for at læse denne artikel

For at læse denne artikel og få indhold specielt til dig og dit fag, skal du opgradere dit medlemskab til også at indeholde fagforening.

Som medlem af 3F fagforening får du bl.a.:

  • Løntjek og personlig rådgivning
  • Juridisk og faglig hjælp
  • Mulighed for lønforsikring
  • Billige forsikringer og rabatter i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Gratis oprettelse af testamente
  • Personlig uddannelsesplan og karriererådgivning
  • Konfliktunderstøttelse ved strejke og lockout
Bliv medlem af 3F
Log på Mit 3F
Bliv medlem af 3F
Log på Mit 3F
Bliv medlem
OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt