Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind
Få hjælp Overenskomst
En overenskomst giver dig tryghed og stabilitet på arbejdsmarkedet. Det er overenskomsten, der fastsætter dine løn- og arbejdsvilkår.
Populære artikler
Se 3F's overenskomster 3F forhandler overenskomster inden for industri, byg, transport, privat service, hotel og restauration samt på det offentlige og det grønne område.
Strejke, konflikt og blokader Det kan være svært at finde ud af, hvad forskellen på strejke, konflikt, blokade og arbejdsnedlæggelse er. Få overblikket her.
OK Forhold Når du besøger et sted med overenskomst, er du med til at sikre, at personalet er ansat under ordnede forhold. Se guiden her.
Bliv medlem af 3F - vi forhandler din overenskomst 3F har overenskomster på flere arbejdspladser end nogen anden fagforening. Vi kender dit fag og sikrer dine løn- og arbejdsforhold. Og med over 60 kontorer over hele landet er vi tæt på dig.
Læs mere her
Læs mere her
Får du den rigtige løn? Mere end halvdelen af alle danskere har oplevet, at der var fejl i deres lønseddel. Få et gratis løntjek i din 3F fagforening. Så sikrer vi, at du får den løn, du har krav på.
Læs mere her
Læs mere her
Nyt 3f.dk og Mit3F Vi er gået i luften med et nyt 3f.dk. I den forbindelse kan du desværre opleve forstyrrelser på 3f.dk og Mit3F. Vi beklager de gener, forstyrrelserne må have.
Kontakt