Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind Overenskomst OK Forhold Uanset om du skal ud at spise med god smag i munden, bo på hotel med rene linjer eller finde et rengøringsfirma med rent mel i posen - så kan du finde det på okforhold.dk og okrent.dk

Når du besøger et sted med overenskomst, er du med til at sikre, at personalet er ansat under ordnede forhold.
Spis ude med OK Forhold Hvis du ser det orange OK-Forhold-mærke i døren, kan du være sikker på, at der er overenskomst. Men det nemmeste er at gå ind på OK Forhold på din mobil og finde et sted i nærheden, der har overenskomst.

OK Forhold dækker hele Danmark. Måske skal I på arbejdet bestille mad udefra, finde et spisested eller en overnatning. I så fald er det nemt og hurtigt at tjekke, om der er ordnede forhold, inden I bestiller.

Når du besøger et sted med overenskomst, er du med til at styrke hotel- og restaurationsbranchen. Og du sikrer dig, at personalet er ansat under ordnede forhold.
Find et hotel eller restaurant på okforhold.dk
Hyr rengøringshjælp med OK Forhold På OK Rent kan du se en komplet liste over de rengøringsfirmaer, som har valgt at sikre deres ansatte med aftaler om løn, pension og gode arbejdsvilkår.

Hjemmesiden kan bruges, uanset om du bestiller rengøring privat eller f.eks. gennem din arbejdsplads.
Bestil rengøring på okrent.dk

OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt