Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind Uddannelse Danskundervisning for udlændinge Der er mange muligheder for at få undervisning i dansk. 3F kan hjælpe dig med at finde det rette danskkursus, som passer til dit niveau, så du får en bedre hverdag på arbejdspladsen.

Det er hyggeligere at spise frokost med dine kolleger, hvis i kan snakke sammen. Og så er der masser af andre fordele ved at kunne dansk på en dansk arbejdsplads. Heldigvis findes der mange tilbud om danskkurser for udlændinge i Danmark.

Inden du starter på et danskkursus, er det vigtigt at få taget en dansktest. Den skal vise, hvor meget dansk du allerede kan, så du finder det rigtige kursus. Niveauet i undervisningen er nemlig ret forskelligt, derfor kan det være svært at vide, hvilket kursus der lige passer til dig.

Log på for at læse denne artikel

For at læse denne artikel og få indhold specielt til dig og dit fag, skal du opgradere dit medlemskab til også at indeholde fagforening.

Som medlem af 3F fagforening får du bl.a.:

  • Løntjek og personlig rådgivning
  • Juridisk og faglig hjælp
  • Mulighed for lønforsikring
  • Billige forsikringer og rabatter i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Gratis oprettelse af testamente
  • Personlig uddannelsesplan og karriererådgivning
  • Konfliktunderstøttelse ved strejke og lockout
Bliv medlem af 3F
Log på Mit 3F
Bliv medlem af 3F
Log på Mit 3F
Bliv medlem
OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt