Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind Uddannelse Transportudgifter til skole Hvis du er elev, og din samlede skolevej er over 20 kilometer, har du ret til at få dækket dine transportudgifter, når du er på skole. Læs om betingelserne her.

Dine transportudgifter kan blive dækket, hvis du overholder betingelsen om, at du ikke har mulighed for at vælge en skole, der ligger tættere på dit hjem.

Du skal benytte offentlig transport, medmindre det ville være alt for besværligt. Og du skal benytte dig af rabatordninger som for eksempel klippekort eller abonnementskort.

Før du starter på skolen, skal din arbejdsgiver udbetale dig et beløb, som svarer til de transportudgifter, du samlet set vil have på skoleopholdet.

Hvis du bor længere væk fra skolen end fem kvarters transport med bus eller tog, har du ret til at blive indkvarteret på et skolehjem tættere på.

Det koster 542 kroner om ugen (i 2020) at bo på skolehjemmet.

Log på for at læse denne artikel

For at læse denne artikel og få indhold specielt til dig og dit fag, skal du opgradere dit medlemskab til også at indeholde fagforening.

Som medlem af 3F fagforening får du bl.a.:

  • Løntjek og personlig rådgivning
  • Juridisk og faglig hjælp
  • Mulighed for lønforsikring
  • Billige forsikringer og rabatter i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Gratis oprettelse af testamente
  • Personlig uddannelsesplan og karriererådgivning
  • Konfliktunderstøttelse ved strejke og lockout
Bliv medlem af 3F
Log på Mit 3F
Bliv medlem af 3F
Log på Mit 3F
Bliv medlem
OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kontakt