Bygeffekt.nu for gulvlæggerlærlinge

3F og Dansk Byggeri har lanceret et projekt, hvor virksomheder kan få skræddersyet et forløb, der kan der hjælper ledelse og medarbejdere til at samarbejde med fokus på forbedringer i virksomheden.

Bygeffekt.nu er flerårigt projekt og samarbejde mellem 3F og Dansk Byggeri, som skal fremme produktivitet, kvalitet og arbejdsmiljø på byggepladser.

Gennem Bygeffekt.nu kan din virksomhed få konsulentbistand i, hvordan medarbejdere og ledelse skaber bedre samarbejdsprocesser i konkrete opgaver.

Mere indflydelse til medarbejdere

En undersøgelse foretaget i juni 2016 blandt 3F’s medlemmer af Byggegruppen viser, at medarbejderne ønsker mere indflydelse og medinddragelse i byggeprojekterne. Derfor er målet, at projektet ikke bare giver bedre bundlinje, men også giver et bedre arbejdsmiljø og mere effektive arbejdsgange.

Arbejdsmetoden i Bygeffekt.nu bygger på, at ledelse og medarbejdere sammen engageres i løsning af de enkelte opgaver eller projekter. Resultatet er en virksomhed, hvor samarbejde mellem ledelse og medarbejdere er i højsædet.

Hvis du vil høre mere om projektet, kan du kontakte din lokale afdeling eller Michael Dalsgaard fra 3F’s Byggegruppe på michael.dalsgaard@3f.dk.

Nederst på siden under dokumenter, finder du rapporten "Undersøgelse af arbejdsforhold i byggeriet".

Dokumenter
Bonus til alle 80 KB PDF
Arbejdsforhold i Byggeriet web 693 KB PDF