Derfor skal du vælge 3F

3F er Danmarks største og stærkeste fagforening og a-kasse. 3F forhandler overenskomster og arbejder for bedre arbejdsvilkår for vores medlemmer. 

Din overenskomst sikrer dig gode løn og arbejdsvilkår. Uden overenskomst kan du risikere at gå ned i løn, at skulle arbejde mange flere timer, miste retten til feriefridage og meget mere. Find dig i dårlige arbejdsvilkår, eller find din fagforening. 3F er Danmarks største fagforening, og vi er der for dig, når du har brug for hjælp.

  • Du får hjælp af vores faglige specialister i spørgsmål omkring arbejdsforhold. Vi kører gerne din sag i retten, hvis det bliver nødvendigt.
  • Gratis advokatrådgivning, hvor du kan spørge om juridiske private forhold.
  • Vi er tæt på dig, så kom endelig forbi os. I 3F har vi 65 afdelinger fordelt i hele landet. Find din lokale 3F fagforening her
  • Vi giver dig 10 procent i rabat på samtlige privatforsikringer i Alka. 3F’ere sparer i gennemsnit 3.000 kroner om året. 
  • Gratis løntjek - på den måde er vi med til at sikre, du får det rigtige i løn.

Får du det rigtige i løn?

Hos 3F oplever vi dagligt, at medlemmer bliver snydt for løn. Som medlem i 3F kan du for eksempel altid besøge din lokalafdeling og få et gratis løntjek. Og det kan i den grad betale sig.

Hvert år henter 3F over 1,3 milliard kroner ind til vores medlemmer i erstatninger samt manglende indbetaling af pension, løn og feriepenge. Det er samlet set et højere beløb, end medlemmerne betaler i kontingent. Og det er mere end nogen anden fagforening, også hvis man fordelte beløbet ligeligt ud på alle medlemmer.

Lad være med at vente - meld dig ind nu.

 

Meld dig ind i dag og bliv sikret i Danmarks stærkeste fagforening og A-kasse

Bliv medlem

Relaterede artikler